Uwbrokkenthuisbezorgd.nl

Vragen?

Meestgestelde vragen

 • Werkwijze Uwbrokkenthuisbezorgd.nl

  Uwbrokkenthuisbezorgd.nl is een thuisbezorgservice van honden,- en kattenbrokken bij u in de regio.
  Onze werkwijze is als volgt: U maakt een keuze en besteld deze via onze webshop. Nadat de order bij ons is binnengekomen nemen wij contact met u op voor een gratis bezorgafspraak. Wij komen dan persoonlijk bij u langs om uw bestelling af te leveren. Ook is dit het ideale moment voor vragen en advies. De levering kunt u bij ons via IDeal, pinnen of contant betalen. Dus geen gesjouw met zware zakken en levering wanneer het u uitkomt. En pas betalen nadat u de brokken ontvangen heeft.

 • Wat als in niet in uw regio woon? Kan ik dan wel gewoon bestellen?

  Ja, dat kan. We zullen dan de bestelling gaan verzenden. Maar u kunt alleen via IDeal of Paypal vooraf betalen.

 • BESTELLEN
 • Wat zijn de vervolgstappen als ik bij u bestel?

  Als u een keuze gemaakt hebt wat voor voer uw nodig heeft, dan kunt belt dit door op tel. 072 2340665 of via Whatsapp 0634822696 of u kunt via de webshop naar uw voer gaan en via de bestelknop een bestelling plaatsen. U vult de gegevens in en ik neem contact met u op een bezorgafspraak te maken. Wanneer ik bij u langs kom om het product te bezorgen kunt u via IDeal, pinnen of contant betalen. We kunnen indien gewenst gelijk een volgende bezorgafspraak plannen of U neemt weer contact met mij op als het voer bijna op is...

  BENT U EEN NIEUWE KLANT?? U KUNT NU BIMA'S CHOICE TIJDELIJK ZONDER RISICO PROBEREN. BENT U NA HET VOEREN VAN DE ZAK NIET GEHEEL TEVREDEN, KUNT U DE ZAK VOER RETOUR STUREN EN ONTVANGT U HET AANKOOPBEDRAG TERUG.

 • Waarom zou ik bij jullie bestellen?

  Dat is een goede vraag.. We hebben natuurlijke producten zonder chemische toevoegingen. Daarbij als u besteld, kom ik persoonlijk de bestelde producten bij uw afleveren. U begint met de zak, als uw hond of uw kat het voer toch niet zou willen eten. Kom ik de zak weer bij u ophalen. En krijgt u uw geld retour, wat u ervoor betaald heeft. NIET GOED, GELD TERUG!!!

 • BETALEN
 • Hoe kan ik betalen?

  Als wij bij u langs komen kunt u met de volgende middelen betalen.
  - ideal
  - pinnen
  - contant

 • Wat voor verpakkingen hebben jullie?

  We hebben een zak, waar meer inhoud inzit (per kg goedkoper)
  U kunt bij de producten de zakinhoud kiezen, hoe groter de zak, hoe goedkoper het per kg is.